Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu

Over ons

Rectangle%20166-minRectangle%2048-min
Rectangle%2048-1-min

Over ons

Van Triest Trucks is een familiebedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van jonge, gebruikte trucks in perfecte conditie en met weinig kilometers.

Van Triest Trucks is voortgekomen uit Van Triest Veevoeders (www.vantriest.eu). Van Triest Veevoeders is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot een professionele onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige vochtrijke krachtvoeders en ruwvoer. De passie voor perfect uitgerust en onderhouden transportmaterieel voor veevoeders is in de loop der tijd uitgegroeid tot een afzonderlijke onderneming die zich specifiek toelegt op aan- en verkoop van transportmiddelen.

Voor zowel Van Triest Veevoeders als Van Triest Trucks gelden de basisprincipes die u van onze familiebedrijven gewend bent: Korte lijnen, kwaliteit leveren en doen wat is beloofd.

Van Triest Trucks is u graag van dienst!

Contact

We horen graag van u

Heeft u vragen of kunnen we u ergens meehelpen? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen of een belletje te doen naar het onderstaande nummer. Wij staan klaar om u te helpen!

+31 (0)528 344 962

info@vantriesttrucks.nl